Nuolatinis darbas užsienyje

GALIMYBĖS

Darbo patirties turintiems gydytojams, kurie ieško naujų ir perspektyvių karjeros galimybių užsienio šalyse, siūlome nuolatinį darbą Vokietijos, Prancūzijos Danijos, Švedijos ir Norvegijos ligoninėse. Mes ne tik padedame surasti Jums tinkamą ir patrauklią darbo vietą, bet ir sutvarkyti reikalingus dokumentus, konsultuojame persikraustymo klausimais.

Vokietijoje šiuo metu yra paklausiausi šių specialybių gydytojai:

  • chirurgai,
  • anesteziologai,
  • akušeriai-ginekologai,
  • kardiologai,
  • nefrologai,
  • garstroenterologai,
  • psichiatrai,
  • neurologai,
  • radiologai ir kt.

Nuolatinis darbas Danijos, Švedijos, Norvegijos ligoninėse patrauklus tuo, kad, pasirašius kontraktą su šios šalies gydymo įstaiga, dirbti ir tobulėti gali ne tik pats gydytojas, kartu sudaromos palankios sąlygos įsitvirtinti visai jo šeimai. Mūsų partneriai Skandinavijoje konsultuoja ketinančio atvykti gydytojo sutuoktinę(-į) dėl darbo paieškos, rūpinasi vaikų  darželiu ar mokykla ir kt.

Šiuo metu nuolatiniam darbui Danijoje, Švedijoje ir Norvegijoje aktyviausiai ieškome šių specialybių gydytojų:

  • radiologų,
  • psichiatrų,
  • neurologų,
  • vidaus ligų gydytojų,
  • šeimos gydytojų.

Jei savo specialybės šiame sąraše neradote, tačiau svarstote nuolatinio darbo galimybes užsienio šalyje, prašome taip pat kreiptis į mus. Pasistengsime surasti būtent Jūsų poreikius geriausiai atitinkančią darbo vietą.

REIKALAVIMAI

Nuolatinį darbo kontraktą Vokietijoje gali gauti gydytojai, atitinkantys šiuos reikalavimus:

  • baigę rezidentūrą;
  • turintys galiojančią gydytojo licenciją;
  • mokantis vokiečių kalbą B2 lygiu (išsilaikęs vokiečių kalbos egzaminą „Goethe-Zertifikat B2“. Minėtą egzaminą galima laikyti Vilniuje, Geothe institute).


Jeigu Jūsų vokiečių kalbos žinios šiuo metu nėra pakankamos, mes suteikiame galimybę mokytis šios kalbos specializuotuose kursuose Lietuvoje (kursai vyksta rugpjūčio mėnesį).

Gydytojai, norintys gyventi ir dirbti Danijoje, Švedijoje ir Norvegijoje, turi:

  • būti baigę rezidentūrą;
  • turėti galiojančią gydytojo licenciją;
  • mokėti anglų kalbą (anglų kalbos pagrindu bus mokamasi reikalingos kalbos)